Overnachten

Sloepverhuur & Overnachten

In de haven van Maaspark De Lithse Ham zijn sloepen te huur. Deze fantastische sloep is geschikt voor maximaal 8 personen, en brengt u naar die intieme picknickplekjes die er zoveel zijn op de omringende zandgaten langs de Maas... Geniet vanaf het water van het Land van Maas en Waal en laat de weldadige rust over u heen komen. Ook Den Bosch is goed bereikbaar zodat u vanaf de diverse grachten kunt speuren naar dat gezellige terrasje in deze bruizende Bourgondische stad. De zomer: Hét moment om lekker een sloep te huren voor een onvergetelijke dag op het water. Vaar met de sloep naar de Biesbosch of het vestingstadje Heusden, waar u kunt afmeren in de binnenhaven. Altijd al eens het schutten van een sluis mee willen maken? Via de sluis van Engelen komt u in de historische binnenstad van Den Bosch… Uw sloep is robuust en stabiel en heeft plaats voor 8 personen. U heeft voor deze sloep géén vaarbewijs nodig. De sloep heeft een buiskap met achtertent voor als het weer even niet 100% meewerkt. Aan boord vindt u vaarkaarten, een overzicht van de vaarvoorschriften, vaarinformatie en tips. Zwemvesten kunt u er desgewenst bij huren.

Overnachtingsmogelijkheden

Combineer de sloep huur met een week, midweek of weekend in een van de verhuur- accommodaties van Maaspark De Lithse Ham. Deze sfeervolle accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en liggen vlakbij óf op de jachthaven. Voor meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden, prijzen en/of beschikbaarheid, verwijzen wij u door naar onze website www.chaletsdelithseham.nl. Tevens kunt u ook contact met ons opnemen via +31 (0)412-481405 of u kunt een e-mail sturen naar info@chaletsdelithseham.nl. Neemt u ook een vrijblijvend een kijkje op www.chaletsdelithseham.nl

Arrangementen

Maaspark De Lithse Ham gaat verder dan alleen het verhuren van chalets! Tevens bieden wij ook diverse leuke arrangementen aan, waaronder fietsarrangementen, wandelarrangementen, culinair arrangement, Echt Brabants arrangement, etc. Daarnaast bieden wij u veel extra services, waarbij u de mogelijkheid heeft tot broodjes service, een leuk welkomstpakket of een compleet boodschappenpakket bij aankomst. Wij verzorgen de gastvrijheid ten top!
Maaspark De Lithse Ham
© Maaspark De Lithse Ham 2015
Home Overnachten Sloepen Tarieven sloep Reserveren Media Contact Overnachten