Chaletpark De Lithse Ham

Het gehele recreatiepark bestaat uit een mooi aangelegd en goed onderhouden chaletpark, een kampeergelegenheid met ruime campingplaatsen en een schitterende jachthaven. Dit alles schitterend gelegen in de uitgegraven grindgaten van de Maas. Veel (water)sport, spel, entertainment, zandstranden, zonneweide en een kinderzwembad (buiten) te midden van een schitterende natuur zijn de kenmerken van ons prachtige recreatiepark. Maaspark De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker barbecueën. De ligplaatshouders en passanten in de jachthaven mogen ook gebruik maken van alle (recreatie-)faciliteiten van het naastgelegen Maaspark De Lithse Ham, waaronder een kinderzwembad (buiten), een zandstrand en een royale zonneweide. Maaspark De Lithse Ham beschikt over diverse chalets geschikt voor de verhuur. Als u even lekker een weekend, midweek of een week wilt vertoeven op Maaspark De Lithse Ham is dit een ideale uitkomst. Daarnaast kunt u uw verblijf ook combineren met de huur van een sloep voor een hele dag of een dagdeel (ochtend of middag). Wij hebben diverse chalets geschikt voor verblijven van een weekend, midweek of een week.

Faciliteiten Chaletpark

Uitgebreide speel-, sport- en recreatiemogelijkheden Grote zonne- en ligweide met bijbehorende recreatieplas Jachthaven De Lithse Ham Sloepenverhuur Fietsverhuur Wasserette Brasserie Goed Toeven met zonneterras en uitzicht op de jachthaven Stamineeke Het HavenCafé met biljarttafel Recreatie- en animatieteam gedurende de maanden juli en augustus Buitenzwembad Draadloos internet / Wifitenne (tegen betaling)

Meer informatie?

Voor al uw vragen en/of opmerkingen inzake ons recreatiepark, kunt u contact opnemen met onze receptie via het telefoonnummer +31 (0)412-481405, of per e-mail via info@chaletsdelithseham.nl. Website: http://www.chaletsdelithseham.nl
Maaspark De Lithse Ham
© Maaspark De Lithse Ham 2015
Home Overnachten Sloepen Tarieven sloep Reserveren Media Contact